ULTRA STOP: Folije za objekte - LLUMAR

Ušteda na troškovima energije
Profesionalno postavljene LLUMAR prozorske reflektirajuće i nereflektirajuće folije će uvelike povećati energetsku učinkovitost, izgled i funkcionalnost Vaših prozora.
Iz toga proizlaze niži računi za režije, povećan komfor, poboljšana privatnosti.
Oprilike 50% troškova režija prosječnog kućanstva troše se na gubitak i prodiranje topline kroz nezaštićene prozorske površine. Ujedno mogu umanjiti troškove zagrijavanja i hlađenja odbijanjem solarne topline koja dolazi izvana, eliminirajući topla i hladna područja u interijeru, te umanjuju gubitak topline prema van.
Profesionalne revizije energije pokazale su da građevine s LLUMAR folijom za uštedu energije mogu ostvariti godišnje uštede energije i do 15%, smanjiti emisije karbona i imaju povrat investicije u prosječnom periodu od 3 godine.

Zaustavite učinke štetnih UV zraka
Većina tkanina, pokućstva i umjetničkih djela mogu biti oštećena i blijede, jednostavnim prodiranjem danje svjetlosti kroz netretiran prozor.
Blokiranjem više od 99% svih UV zraka, LLUMAR prozorske folije pomoći će očuvati kvalitetne starine, drvo i umjetnička djela od gubitka boje i blijeđenja.

Ne žrtvujte Vaš pogled!

Otvorite Vaše zavjese ili rolete i pustite sunčevu svjetlost u interijer. LLUMAR prozorske folije umanjuju bliještanje do 87%, omogućujući Vam da lakše gledate TV prijemnike ili radite na računalu.
LLUMAR je dostupan u raznim bojama i postocima zatamnjenja. Moći ćete uživati u vanjskom pogledu neprimječujući da je folija na staklu.

Reflektirajuće folije
Kao što i samo ime ukazuje, ove folije se proizvode s metalno-reflektivnom površinom.
S tim zrcalnim efektom, folije su izvrsno rješenje u slučajevima kada su kontrola sunčeve energije i privatnost primarni ciljevi.
Reflektirajuće folije dostupne su u varijantama za vanjsko i unutarnje postavljanje.

Nereflektirajuće folije
Nereflektirajuće folije zaustavljaju toplinu i blijesak sunčevih zraka, istovremeno puštajući svijetlost.
Ove folije mogu dati novi stil vremešnim građevinama za samo djelić troška zamjene stakala i bez potrebe za privremenim iseljenjem stanara.
Nereflektirajuće folije dostupne su u varijantama za vanjsko i unutarnje postavljanje.

Izdvojeni projekti

Kontakt

Slobodno nam se obratite ako imate pitanja ili vam je potrebna pomoć ili podrška putem naše kontakt forme.

Na vaš ćemo upit nastojati odgovoriti u najbržem mogućem roku.

Invalid Email
Ultrastop
Scroll to Top
Scroll to Top