O nama i našem poslovanju

Predstavljamo Vam tvrtku "ULTRA STOP" d.o.o. iz Zagreba, i našu tehnologiju zaštite od sunca na staklenim, plastičnim i svim ostalim površinama, koja u svijetu i u Europi postoji dugi niz godina, a u zadnjih nekoliko godina napreduje i u našoj zemlji.

Specijalizirana smo tvrtka koja ima bogato iskustvo u svijetu na području zaštite od sunca, folijama, specijalnim premazima i bojama za staklene i sve vrste plastičnih površina (lexan ,polikarbonat, akril, plexy itd.), te svim ostalim netransparentnim površinama.

Za zaštitu od sunca na staklenim površinama koristimo se LLUMAR folijama, te ULTRA STOP specijalnim premazima i bojama. ULTRA STOP premaze i boje možemo koristiti za zaštitu od sunca na svim staklenim neravnim površinama kao što su: žičano staklo, kopelit, ornamentno staklo, staklena cigla itd., te na svim transparentnim plastičnim površinama kao što su plexy, polikarbonat, lexan, acryl itd. Navedene tvrtke su renomirani proizvođači folija, boja i premaza za sve vrste transparentnih i netransparentnih površina sa dugogodišnjim iskustvom i zavidnom referentnom listom na području cijelog svijeta.

Iz našeg posebnog programa na području hidroizolacije, antikorozivne zaštite , toplinske izolacije i zaštite od sunca na svim ostalim netransparentnim površinama predstavljamo Vam tvrtke koje zastupamo. Iz Češke nam dolazi tvrtka IZOL PLASTIK renomirani proizvođač tekućih hidroizolacija i antikorozivne zaštite na bazi poliamida.

Za vrhunsku toplinsku izolaciju i superiornu antikorozivnu zaštitu koristimo programe tvrtke SPE (Superior Products Europe). Ista tvrtka ima vrlo šarolik program premaza za podove, zidove i sve ostale površine na bazi poliuretana. Njihov program nudi trajna rješenja sa garancijom 20+ godina.

Početkom 2014.g. dobili smo zastupstvo njemačke tvrtke VIP GERMAN TECHNOLOGY, čiji program je revolucija na svim područjima hidroizolacije, termoizolacije, antikorozivne zaštite i protubalističke zaštite na bazi polyuree.

ultrastop misija

Misija poslovanja naše tvrtke je da pomognemo svim svojim klijentima u rješavanju problema na svim vrstama površina, na području zaštite od sunca, te području hidroizolacijskih i termoizolacijskih rješenja.

Visoka kvaliteta u materijalu, uvjetovana je našom suradnjom sa renomiranim svjetskim tvrtkama, IZOL PLASTIK-om, SPE-om (Superior Products Europe), LLUMAR-om i VIP GERMAN TECHNOLOGY-om. Njihova kvaliteta, savršena UV zaštita, nevjerojatne karakteristike u toplinskoj zaštiti , svi potrebni certifikati i razna najekstremnija ispitivanja i testiranja, govore o ovim tvrtkama kao o profesionalnim ekipama koje su se time i dokazale svojim prisustvom na preko 30% cjelokupnog svjetskog tržišta.

Moto našeg poslovanja se sastoji u tome da se u što kraćem roku odazovemo na poziv kupaca, da uspostavimo najbolju moguću cijenu, da koristimo najkvalitetniji materijal sa visokim standardima garancija, i nadasve da naš rad bude profesionalno izveden . Samo takvim načinom poslovanja možemo konkurirati na budućem europskom tržištu, a već ste primijetili u našoj referentnoj listi da smo na tom području dugi niz godina.

Početkom 2016. godine uveli smo sustav certifikacije sistema ISO 9001-2015. Ujedno održavamo sustav zaštite okoliša u skladu sa normom ISO 1401-2015.

ultrastop vizija

Vizija tvrtke ULTRA STOP d.o.o. je da u sljedećim desetljećima svoga rada nastavi kao i do sada udovoljavati zahtjevima klijenata , te da proširi svoje djelatnosti na puno veće tržište EU. Ovaj put bi ponudili autentično hrvatski proizvod u vidu konačne proizvodnje ULTRA STOP-ovih proizvoda namijenjenih širem području rada i izvozu u zemlje EU . S tom vizijom ulazimo u treće desetljeće kontinuiranog rada.

Nadamo se da ćete i vi postati dio naše referentne liste i pridružiti se milijunima zadovoljnih klijenata širom svijeta koji su prepoznali visoku kvalitetu i dobri duh poslovanja koji vlada u našem okruženju.

ULTRA STOP d.o.o.
Dir. Željko Golojuh

Certifikat bonitetne izvrsnosti 2016.

Hrvatska kvaliteta 2017.

ultrastop certifikat
Ultrastop
Scroll to Top
Scroll to Top